Onze app

Montessoribasisschool De Petteflet heeft een eigen school app! Hiermee houden we u op de hoogte van alle communicatie vanuit de school naar de ouders. Deze app omvat onder andere een digitale jaarkalender, nieuws, contactinformatie en nog veel meer. Wij nodigen u uit om snel een kijkje te nemen!

Wat moet u hiervoor doen?

Uw wachtwoord aanvraag ontvangt u op uw e-mailadres.  Controleer  uw spambox  wanneer u de mail niet kunt vinden. Met deze gegevens kunt u vervolgens inloggen. U heeft nu toegang tot alle buttons in de app (zonder inlog heeft u beperkte toegang). Ook zijn er een aantal buttons gefilterd op klas gerelateerde informatie . Zo ziet u alleen de klassenpagina’s en fotoalbums van de groepen waar u een kind (of kinderen) in heeft zitten.

Waarom hebben we voor een app gekozen?

Wij willen graag dat u gemakkelijk en snel op de hoogte blijft van de informatie van onze school. Met een app bent u in staat om zeer eenvoudig de info tot u te nemen, op een moment dat het u schikt. Wij gebruiken deze app als eerste communicatievorm . Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de app altijd de meest recente en juiste informatie bevat.

Wij zijn van plan u pushberichten te sturen. Dit is een ideale manier om u snel te kunnen bereiken met een korte boodschap. Wij willen u daarom verzoeken om de rechten hiervoor aan te laten staan. Wij zullen uiteraard in acht nemen dat we pushberichten niet onnodig vaak zullen gebruiken.